Denní menu 19.4.2016
| Polévka | ||
|---|---|---|
| 0,33l | Boršč
(alergeny: 1, 7)
|
27Kč |
| Salát | ||
| 250g | Salát hawaii s kuřecím masem | 79kč |
| Hlavní jídlo | ||
| 150g | Ďábelský kotlík,houskový knedlík,rýže
(alergeny: 1, 3, 7)
|
89kč |
| 150g | Pečený bok, zelí, bramborový knedlík
(alergeny: 1, 3)
|
89kč |
| 150g | Znojemská hovězí pečeně,houskový knedlík,rýže
(alergeny: 1, 3, 7)
|
89kč |
| 150g | Smažená kuřecí křídla, vařené brambory, pikantní omáčka
(alergeny: 1, 3, 7)
|
89Kč |
| 150g | Kuřecí maso, listový špenát,smetanová omáčka, penne
(alergeny: 1, 3, 7)
|
90kč |
| 150g | Vepřový kotlet s vídeňskou cibulkou a vejcem, šťouchané brambory
(alergeny: 1, 3)
|
95kč |
| Pizza | ||
| Quattro formaggi(smetana,mozzarella,hermelín,gorgonzola)
(alergeny: 1, 7)
|
125kč | |