Denní menu 23.3.2016
Polévka | ||
---|---|---|
0,33l | Hovězí vývar s játrovou rýží
(alergeny: 1, 3)
|
27Kč |
Salát | ||
250g | Směs salátů s tuňákem
(alergeny: 4)
|
79kč |
Hlavní jídlo | ||
150g | Smažený vepřový řízek, bramborový salát
(alergeny: 1, 3, 7)
|
89kč |
150g | Pečené vepřové kostky, zelí, bramborový knedlík
(alergeny: 1, 3)
|
89kč |
150g | Hovězí guláš, houskový knedlík, cibulka
(alergeny: 1, 3, 7)
|
89kč |
150g | Špagety „alio-oglio“ sypané parmezánem
(alergeny: 1, 3, 7)
|
89Kč |
150g | Kuřecí rizoto se sýrem a okurkou
(alergeny: 7)
|
89kč |
150g | Plněná vepřová kapsa šunkou a nivou, vařené brambory
(alergeny: 1, 7)
|
95kč |
Pizza | ||
Capricciosa (pomodori,mozzarella,šunka,žampiony,olivy)
(alergeny: 1, 7)
|
115kč |