Denní menu 19.2.2016
Polévka | ||
---|---|---|
0,33l | Maďarská hovězí
(alergeny: 1)
|
27Kč |
Salát | ||
250g | Směs salátů s ančavičkami a parmezánem
(alergeny: 7)
|
79kč |
Hlavní jídlo | ||
150g | Hovězí guláš,špekový knedlík,cibulka
(alergeny: 1, 3, 7)
|
95kč |
150g | Vepřová játra na cibulce, houskový knedlík, rýže
(alergeny: 1, 3, 7)
|
85kč |
150g | Pečené krůtí kostky,špenát,bramborový knedlík
(alergeny: 1, 3)
|
89kč |
150g | Čočka na kyselo,uzená krkovice, okurka
(alergeny: 1)
|
85Kč |
150g | Sekaný řízek, bramborová kaše
(alergeny: 1, 3, 7)
|
89kč |
150g | Kuřecí plátek se šunkou a nivou,šťouchané brambory
(alergeny: 1, 7)
|
95kč |
Pizza | ||
Funghi (pomodori,mozzarella,žampiony,oregáno)
(alergeny: 1, 7)
|
115kč |